Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser gældende for: Gladsaxe Svømmeklub

Organisationens juridiske navn: Gladsaxe Svømmeklub

Selskabsform: forening

CVR-nummer: 26 84 98 10

Officiel e-mail adresse: kontor@gsc.dk

Officiel web-adresse: www.gsc.dk

Iban: DK 7720004382462497

Swiftaddresse: NDEADKKK

Kontonummer: 2256 4382 462 497

Vilkår og betingelser for betaling via Klubmodul

Når du køber et medlemskab af GSC sker det via “Klubmodul”.

Klubmodul kan opkræve et gebyr i forbindelse med din betaling på Hjemmesiden. Et eventuelt gebyr vil altid være angivet tydeligt alle steder, hvor en transaktion kan foretages samt fremgå tydeligt af alle priser.
Endvidere vil et opkrævet gebyr fremgå af din kvittering.

I Klubmodul kan der betales med følgende betalingsmidler:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • eDankort
  • Mastercard
  • Mastercard Debit

Betaling af holddeltagelse etc. sker forud.

Priser

Alle priserne på www.gsc.dk er i danske kroner (DKK), og er ikke tillagt moms, da vi er en forening.

Når du via dit dankort køber et af følgende produkter:

– Tilmelding til hold (eller flere hold)
– Venteliste
– Passivt medlem

sker det som en forudbetaling for den periode, der er angivet ved købet.

Gladsaxe Svøm kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr.  pr. transaktion for 50.- og under. Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.
Via dit login kan du til enhver tid se dine køb.

Udover prisen for selve svømmeholdet, kræver undervisning i Gladsaxe- og Bagsværd svømmehal køb af chip-armbånd, til brug ved indgangssystem og låsning af skabe. Dette armbånd koster 50 kr. og købes af svømmehallen.
Armbåndet kan også bruges til køb af 10-turs kort mm. i svømmehallen.

For kontingent på begynderhold gælder det, at kontingentet nedskrives hver den 1. i måneden.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret for køb foretaget på Klubmoduls webshop. Når du køber holddeltagelse, løber fortrydelsesretten fra bestillingstidspunktet, men bortfalder dog ved holdets sæsonstart.

Efter holdets sæsonstart ydes der derfor ikke refundering. Dette gælder også, hvis ydre forhold (som fx. dårlig vandkvalitet, nedbrud eller uventede renoveringsarbejder) eller anden brug af svømmehallerne (fx. stævner eller kommunale aktiviteter) er årsag til kortere eller længere perioder med lukning eller reduceret adgang til svømmehallerne. Der tilbydes heller ikke nye tider som erstatning for tabte undervisnings- eller træningstider som følge af ovennævnte forhold.

Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten for en holddeltagelse, skal du rette henvendelse til vores kontor.

Udmelding

Ønsker du at udmelde dig, så gøres dette ved at sende en mail til kontoret (se under “Kontakt”) med svømmerens fulde navn og holdnr.

Det betragtes ikke som en udmelding at undlade at betale rate 2 i sæsonen.

Personoplysninger

Når du benytter Klubmodul, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere dig, selv om du er logget ind.

Følsomme data, eksempelvis betalingskortinformationer, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering (“Secure Socket Layer”).

De servere, der opbevarer data om brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares krypteret på serveren.

Klubmodul behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Persondatalovens regler herom.

De oplysninger, du giver ved din brug af Klubmodul, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende anvendt i forbindelse med fakturering af køb hos GSC via Klubmodul eller Klubmoduls leverandører samt udsendelse af nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

Som registreret bruger hos Klubmodul eller Klubmoduls leverandører har du altid mulighed for indsigt i de oplysninger, vi har samlet om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

Brugernavn og adgangskode

Ønsker du at tilmelde dig hold eller andre ydelser hos GSC via Klubmodul eller Klubmoduls leverandører, tildeles du et brugernavn og en adgangskode.

Det er dit ansvar at opbevare brugernavn og adgangskode på betryggende vis og ikke videregive disse informationer til andre.

Du kan bestille en ny adgangskode på den side, hvor du har oprettet dig som bruger.

Klager og reklamationer

Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

Gladsaxe Svøm
Gladsaxe Sportscenter
Vandtårnsvej 55
2860 Søborg

TLF. 39 56 01 97