Sportslig ledelse

Kim W. Marquardt – Klubchef

Kim W. Marquardt varetager det fulde sportslige ansvar for Gladsaxe Svømmeklubs konkurrenceafdeling, samt det overordnede ansvar for udarbejdelse af den sportslige strategi for en 4-årig periode, der matcher Svøms periodeopdeling – herunder målsætning, handlingsplaner og resultatmonitorering for de enkelte hold på årsbasis.
Kim supporterer de ansvarlige trænere i konkurrenceafdelingen og er ansvarlig for ansættelser, kontrakter, uddannelse, og udvikling af trænerne.
På svømmer-siden evaluerer Kim løbende på udviklingen blandt klubbens svømmere og på talentrekruttering. Kim udvikler, sammen med de ansvarlige trænere, introforløb for nye svømmere og deres forældre.
Kim er endvidere overordnet ansvarlig for koordinering af faciliteter, stævner og træningslejre for konkurrenceholdene samt budgetter hertil.
Kim er synlig i svømmeklubben og er konkurrenceholdenes primære kontaktperson, som kommunikerer og deltager i møder med kommunen, sportspolitiske netværk samt klubbens udvalg og bestyrelse.

Kontakt: sportschef@gsc.dk

 

 

Sanne Skov – konsulent i svømmeafdelingen

Sanne Skov har en lang fortid i Gladsaxe og har arbejdet i svømmeklubben siden starten af 80’erne. Hun startede som cheftræner for klubbens A-hold, som det hed dengang, og blev efterfølgende leder for svømmeafdelingen. Siden 2004 har hun fungeret som konsulent for Gladsaxes svømmeafdeling, hvor hun har gjort en kæmpe indsats for at skabe de bedste forhold for de knap 2000 medlemmer. Sanne er én af hovedkræfterne i at sikre, at alle medlemmer har en fantastisk oplevelse til deres svømmelektion uge efter uge – år efter år.
Sanne er samtidig en utrolig inspiration og støtte for de i alt ca. 35 trænere og hjælpetrænere til baby-, børn- og voksenhold. Hun står for afholdelse af trænerkurser og livredderprøver, så trænerne holder deres faglige niveau og forbliver inspireret i deres undervisning.
Udover at være konsulent afholder hun også kurser for Dansk Svømmeunion.

Kontakt: Sanne@waterprof.dk