Voksen

Vandtræning 1, for kvinder

Vandtræning med musik, bevægelse og vejrtrækning er en skånsom træningsform, hvor vi træner i 29 grader varmt vand. Undervisningen består af styrke- og smidighedsøvelser, rotationer, balancestillinger og kontrollerede bevægelser. Du træner muskulaturen, der stabiliserer rygsøjlen og skelettet, på en behagelig måde.

I vandet kan du opnå ro og velvære gennem udvikling af smidighed, balance og styrke ved hjælp af fokuseret træning og vejrtrækningens magiske egenskaber. En kombinationen af vand, træning, pilates, yoga og lækre stræk vil give dig en følelse af velvære, frihed, bevægelighed – spændte og belastede områder vil løsne sig.

Forfriskende vandtræning er for kvinder fra 18 år op efter.

Der tages særligt hensyn til graviditet, samt hvis du har udfordringer med ryg, knæ, skuldre og nakke eller eventuelle livsstilssygdomme. Du gør blot instruktøren opmærksom derpå.

Du skal selv kunne komme ned i og op af vandet.

Underviser: Lise Brinkman Madsen

Se video her


Vandtræning 2, for kvinder

Vandtræning med musik, puls og styrke er en skånsom træningsform i vand, som er 29 grader varmt. Undervisningen består af opvarmning samt styrke- og smidighedsøvelser, rotationer, balancestillinger og kontrollerede bevægelser. Der er indlagt intervaltræning, så du også har muligheden for at få pulsen lidt op. Du træner muskulaturen, der stabiliserer rygsøjlen og skelettet, på en behagelig måde.

I vandet kan du opnå ro og velvære gennem udvikling af smidighed, balance og styrke. Kombinationen af vand, træning, opdrift og lækre stræk vil give dig en følelse af velvære, frihed, bevægelighed – spændte og belastede områder vil løsne sig.

Holdet er for kvinder fra 16 år og op efter. Så tag du trygt din datter med til vandtræning. Der tages særligt hensyn til graviditet, samt hvis du har udfordringer med ryg, knæ, skuldre og nakke eller
eventuelle livsstilssygdomme. Du gør blot instruktøren opmærksom derpå.

Du skal selv kunne komme ned i og op af vandet.

Underviser: Lise Brinkman Madsen

Se video her 


Gravidtræning i bassin

Bassintræning for gravide, er til dig der vil føle dig vægtløs imens du holder kroppen ved lige under din graviditet – træningen har desuden en smertelindrende effekt. Træningen foregår i vand der er 29 grader varmt.
Der er et stort fokus på stabilitets- og styrketræning omkring ryg og bækken, for at afhjælpe de belastede områder i kroppen. Ud over at træne styrke og stabilitet, bruger vi vejrtrækningen som et vigtigt redskab. Det er også muligt at få pulsen lidt op, så du holder din kondition ved lige på en ubesværet måde.
Træningen føles lettere i vand end på land og er blidere ved led og muskler. I vandet får du mulighed for at føle dig lettere og qua vandets opdrift er det nemmere at udføre øvelserne. Vandet er også med til at skåne ryg, korsben og bækkenbund. Under vandtræningen restituerer kroppen hurtigere og vandets tryk mindske eventuelle hævelser i benene.
Vi slutter af med dejlige stræk og afspænder kroppen.
Der tages særligt hensyn til dig i bassinet, da ikke alles kroppe er ens, ej heller under en graviditet. Så snak med underviseren så I, i fællesskab kan sikre en god oplevelse i vandet.
Du skal selv kunne komme ned i og op af vandet.
Der er løbende tilmelding på holdet med mulighed for refusion, når du har født.
HUSK at angive terminsdato ved tilmelding.

Voksen begynder

Alder er ingen hindring for at lære at svømme. Svømning er den idrætsgren, der giver den mest alsidige fysiske udfoldelse.
Undervisningen bliver tilrettelagt efter den enkeltes behov og færdigheder.
Holdet er for voksne med ingen eller få svømmekundskaber og er starten til at videre færden i vandet.
Undervisningen foregår på lavt vand.
Der er en instruktør og en hjælpeinstruktør.

Se hold og tilmeld


Voksen letøvet

Et tilbud til voksne svømmere, der evt. har gået på begynderhold og kan svømme lidt.
Her arbejdes der videre på at forbedre teknikkerne, vejrtrækningen og kunne svømme længere uden at stoppe.
Undervisningen foregår på lavt vand i 25 m bassin i Gladsaxe svømmehal.
Der er en instruktør og en hjælpeinstruktør.

Se hold og tilmeld


Voksenmotion

Svømmerne har færdighed i flere svømmearter. Der lægges vægt på effektivisering af svømningen gennem forbedret teknik og kondition.

Der er en instruktør.


Voksenmotion, Crawl

Er du voksen og har desværre ikke lært at svømme crawl? Så kom og få crawl undervisning. En træner hjælper dig på vej, så du trygt og sikkert lærer fidusen ved at svømme crawl.
Der er en instruktør.
Hold 6063 – Crawl niveau 1.
Er du voksen og har desværre ikke lært at svømme crawl? Så kom og få crawl undervisning. En træner hjælper dig på vej, så du trygt og sikkert lærer fidusen ved at svømme crawl. Kravet er simpelt, du skal turde have hovedet under vand.
Hold 6065 – Crawl niveau 2
Vil du gerne genopfriske dine crawlteknik og kan du svømme mindst 50 m grovmotorisk crawl er dette holdet for dig. Gennem teknik og konditionstræning vil du med hjælp fra en træner forbedre din crawl

Voksen-supermotion

Her trænes der 2 gange om ugen.
Svømmerne har færdighed i flere svømmearter. Der lægges vægt på effektivisering af svømningen gennem forbedret teknik og kondition.
Der er en instruktør.

Tri-hold

Hvis du træner til triatlon og gerne vil lære at svømme crawl eller blot at blive endnu bedre, har vi holdet til dig.
Her bliver der lagt vægt på at lære en god og effektiv svømmeteknik, få styr på vejrtrækningen samt svømme hurtigere…
Holdet træner 60 minutter en gang om ugen i 25 m bassinet i Blågård seminariets svømmehal.

Mini-Masters

Voksenholdet for “præ masters” – unge i alderen 20-25 år, som har lyst til at dyrke svømningen mere end blot på træningsplan. På Mini masters holdet deltages der i stævner og mesterskaber i løbet af året, og det forventes at man som svømmer på holdet deltager i mindst et bassinstævne om året.

Der vil være plads til forskelle i både niveau, men træningen tilrettelægges så du både får god motion og dygtiggør dig i forhold til dine stævnefærdigheder.

Sæson 2018/2019 vil være første sæson med et reelt Mini Mastershold – og iøvrigt Mastershold – i Gladsaxe svøm. Holdet vil i udgangspunktet blive undervist af en eller flere svømmende trænere og der trænes med Mastersholdet. Kontingentet er tilpasset hertil. I kontingentet er indeholdt startudgifter til mesterskaber i Danmark.


Masters

Masters er betegnelsen for “voksne” konkurrencesvømmere (25+) og holdets mål er at deltage i nationale og internationale mastersstævner og mesterskaber uden det dog er et krav for at være på holdet.
Der er plads til både tidligere konkurrencesvømmere, såvel som begyndere, der gerne vil prøve at konkurrere eller blot træne konkurrencesvømning. Træningen vil typisk være 2000-4000 meter pr gang og vil i videst muligt omfang blive tilpasset den enkeltes niveau og motivation.
Mastersholdet er et nyt initiativ i GSC fra sæson 2018-2019. Indledningsvis vil holdet blive trænet af en svømmende træner og kontingentet er tilpasset en lavere niveau af samme årsag.
Det er vores mål, at Mastersholdet bliver en nyt og spændende samlingspunkt for voksne svømmere med interesse for konkurrencesvømning, og at vi herigennem vil skabe et godt socialt fællesskab med fælles interesser.