Leveret af Google OversætOversæt
Vandtræning 1, kvinder

Info

Vandgymnastik 1, for kvinder: musik, bevægelse og vejrtrækning 

Vandtræning med musik, bevægelse og vejrtrækning er en skånsom træningsform, hvor vi træner i 29 grader varmt vand. Undervisningen består af styrke- og smidighedsøvelser, rotationer, balancestillinger og kontrollerede bevægelser. Du træner muskulaturen, der stabiliserer rygsøjlen og skelettet, på en behagelig måde.
 
 I vandet kan du opnå ro og velvære gennem udvikling af smidighed, balance og styrke ved hjælp af fokuseret træning og vejrtrækningens magiske egenskaber. Kombinationen af vand, træning, pilates, yoga og lækre stræk vil give dig en følelse af velvære, frihed, bevægelighed - spændte og belastede områder vil løsne sig.

Forfriskende vandtræning er for kvinder fra 18 år op efter.

Der tages særligt hensyn til graviditet, samt hvis du har udfordringer med ryg, knæ, skuldre og nakke eller eventuelle livsstilssygdomme. Du gør blot underviseren opmærksom derpå.

Du skal selv kunne komme ned i og op af vandet.

Undervisningen er 40min og underviseren er Eva Nygaard

Lokation

Gladsaxe skole svømmehal

Vanddybde

130-150cm

Vandtræning 1, kvinder

#5710

Rabat ved flerholdstilmelding

Hvis du ønsker at tilmelde et ekstrahold, er der 60% rabat på hold nummer 2. Rabatten gives automatisk ifm tilmeldingen.     

Forbehold

GSC forbeholder sig ret til at lukke/ændre et hold, hvis der er færre end 5 tilmeldte. Holdene vil blive gjort op i løbet af september. Hvis der er for få deltagere, vil du blive tilbudt et andet hold på samme niveau eller pengene retur.

 
 
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

5710 Få pladser
Tirsdag Tid: 16:30 - 17:10
Sted: Gladsaxe skole Svømmehal, Gladsaxe skole sv.hal/1,3-1,5m
Instruktør: Eva Nygaard /
Hjælpeinstruktør: Vikar A /

Bemærk at dette hold er KUN FOR KVINDER og træner på Gladsaxe skole, hvor vandet er ml 130-150cm dybt dybt. For info om holdet, se den fælles holdbeskrivelse for holdet. Her kan du også læse VIGTIGT info vedr omklædningsforhold.

Periode: 05.09.2023 - 11.06.2024
Tilmeldte: 8/10
Rabat: 73,00%
Pris: 2380 kr. 643 kr.
Tilmeld
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram