Leveret af Google OversætOversæt

Bestyrelsesmedlem

Betina Metine Nielsen
Jonas Vibsig Berding
Mads Norking
Torben Nielsen

Bestyrelsesformand

Luise Hald Dybkjær

Næstformand & bestyrelsesansvarlig for svømmeafdelingen

Jeg har været i bestyrelsen siden 2016, og har en fortid som både svømmer og instruktør i svømmeklubben. I dag har jeg børn som svømmer i klubben.
Mine fokusområder i bestyrelsen er svømmeafdelingen - hvor jeg bidrager med min erfaring fra mine 12 år som instruktør - samt klubbens mere tekniske "setup" (hjemmeside, mailkonti osv.)


Diana Storm

Bestyrelsesansvarlig for konkurrenceafdelingen


Charlotte Pedersen

Kasserer

Lene Gram

Bestyrelsesmedlem

Kirsten Brammer Kærgaard

Med to døtre som tidligere konkurrencesvømmere; et masse år som holdleder og hele rækken af official-kurser senere sidder jeg nu i bestyrelsen hos GSC. Der brænder en stærk flamme for alt 'svømning' indeni mig. Jeg elsker at hjælpe til, hvor jeg kan; for at unge mennesker har et trygt, sjovt og lærerigt miljø at tilbringe deres fritid.

Fra forreste række har jeg selv set, hvordan sport giver børn og unge en lang række af egenskaber, kvaliteter og værdier, de har med sig resten af livet. Det er især derfor, jeg meldte mig ind i bestyrelsen - for at opretholde og viderebygge på GSC's fantastiske koncept.

Administrativ personale

Gitte Jung Nielsen

Kontor-blæksprutten

Det er Gitte du kommer i kontakt med når du kontakter GSC på telefon, mail eller møder fysisk op på vores kontor.
Gitte er behjælpelig med (næsten) alt - og meget uundværlig i GSCs dagligdag. 

Ida Agerbak Trandum

Ansvarlig for svømmeafdelingen og instruktørerne i svømmeafdelingen.

Kontakt: svommeskole@gsc.dk

Tenna L.

Ansvarlig for GLADsvøm (Svømmeundervisning i Gladsaxes kommuneskoler)

Kim W. Marquardt

Klubchef

Kim W. Marquardt varetager det fulde sportslige ansvar for Gladsaxe Svømmeklubs konkurrenceafdeling, samt det overordnede ansvar for udarbejdelse af den sportslige strategi for en 4-årig periode, der matcher Svøms periodeopdeling – herunder målsætning, handlingsplaner og resultatmonitorering for de enkelte hold på årsbasis.
 Kim supporterer de ansvarlige trænere i konkurrenceafdelingen og er ansvarlig for ansættelser, kontrakter, uddannelse, og udvikling af trænerne.
 På svømmer-siden evaluerer Kim løbende på udviklingen blandt klubbens svømmere og på talentrekruttering. Kim udvikler, sammen med de ansvarlige trænere, introforløb for nye svømmere og deres forældre.
 Kim er endvidere overordnet ansvarlig for koordinering af faciliteter, stævner og træningslejre for konkurrenceholdene samt budgetter hertil.
 Kim er synlig i svømmeklubben og er konkurrenceholdenes primære kontaktperson, som kommunikerer og deltager i møder med kommunen, sportspolitiske netværk samt klubbens udvalg og bestyrelse.

Kontakt: sportschef@gsc.dk

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram