Leveret af Google OversætOversæt


Klubmodul henter siden
Prøv Swimfit 1 torsdag d. 1. juni
Tilmeldingsfrist er overskredet

Prøvesvømning Swimfit 1 (8-11 år)  

Er du glad for vand og har du mod på mere svømning og et godt fællesskab, så kan det være, at Swimfit er noget for dig! 

Vi vil gerne invitere alle børn i alderen 8-11 år til prøvesvømning. Lørdag d. 13. maj, torsdag d. 25. maj, lørdag d. 27. maj og torsdag d. 1. juni vil Swimfit 1’s træninger være åbne for prøvesvømmere, så det er en god mulighed for at prøve af, om swimfit 1 er noget for dig.

Torsdage træner vi kl 17.30-19.30 og lørdage kl 14-16.30, begge gange i Gladsaxe Svømmehal. 

Kort om Swimfit:  

Udover at vi har fokus på leg og alternativ svømmeundervisning, er der samtidig stort fokus på at udvikle de svømmetekniske færdigheder inden for alle 4 stilarter. Vi er ikke et konkurrencehold, men vi arbejder stadigvæk for at blive bedre, stærkere og dygtigere svømmere. 

På Swimfit får du også lov til at prøve kræfter med forskellige aktiviteter og sportsgrene uden for svømmehallen gennem forskellige events og træningssamlinger. Alt sammen er med til at styrke fællesskabet og holdånden, som vi vægter meget højt i hele ungdomsafdelingen. 

Det praktiske:  

Hvis du gerne vil deltage i prøvesvømningen, så skynd dig at skrive en mail til Amalie på adn@gsc.dk! Hvis du gerne vil vide mere om holdet, kan du læse mere på hjemmesiden eller kontakte Amalie. Og kan du ikke deltage i de gældende træninger, er du også meget velkommen til at skrive, så finder vi en anden dag, hvor du kan prøve holdet.

Vi mødes i forhallen både om torsdagen og lørdagen i noget aktivt tøj, og der vil være tid til at klæde om til svømmetøj efter landtræning. Du skal medbringe: noget tøj til at være aktiv i på land, badetøj, svømmebriller, drikkedunk, håndklæde og meget gerne en badehætte (hvis du har en) 

Vi glæder os til at møde dig!  

Hilsen Amalie (holdansvarlig træner på swimfit 1)

Mail: adn@gsc.dk 

Tilmeldte
4 /50
Tilmeldingsfrist
01.06.2023
Tidspunkt
01.06.2023 kl. 17.30 - 01.06.2023 kl. 19.30
Sted
Gladsaxe Svømmehal
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram