Leveret af Google OversætOversæt


Kostvejledning

I GSC har vi tilknyttet en kostvejleder, som bidrager med viden omkring antidoping, væske, kost, kosttilskud mv. Hun afholder hvert år et forældre (evt. svømmer)møde omkring kost. Derudover måler hun 3-5 gange årligt junior- og senior svømmernes væskestatus og kropssammensætning. Ved behov for individuel vejledning anbefaler vi i GSC vores egen kostvejleder:

Christina Nielsen, klinisk diætist: bevidste-valg.dk

 

Skadebehandling og skadeforebyggende fokus

I GSC har vi to dygtige behandlere tilknyttet. De har begge stor viden og interesse, hvilket vi benytter os af i relation til sparring omkring vores træning og planlægning heraf. 4 gange årligt superviserer de en træning på alle konkurrencehold, ligesom de løbende er i dialog med trænerne omkring aktuelle planer. Ved behov for behandling bedes man som junior- og seniorsvømmer primært kontakte Martin, og som årgangssvømmer primært Simon.

Junior- og seniorsvømmerne tilbydes i øvrigt massage i forbindelse med nationale mesterskaber, hvor vi tilstræber at have enten Martin eller Simon til stede hver gang.

For alle 3. års årgangssvømmere samt junior- og senior svømmere anbefaler vi desuden, at man ved eget initiativ opsøger Martin eller Simon 5-8 gange årligt for et atletisk tjek-op. Vi har ikke egentlige screeninger, da vores erfaring er, at de bliver for generelle til at være brugbare. Men ved et atletisk tjek-op vil du få manuel terapi og en snak om din status. Vi tror på, at denne individuelle tilgang og løsning er mest optimal for at holde sig skadefri og i optimal udvikling.
 

Martin Ladewig (primært junior/senior), manuel behandler og osteopat: www.eliteklinikken.dk / martin@eliteklinikken.dk / tlf: 26620945

Simon Westh, fysioterapeut og massør: simon@protreatment.dk / tlf: 52300121

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram