Leveret af Google OversætOversæt


Klubmodul henter siden
Ekstra undervisning ifbm. kursus i babysvømning
Tilmeldingsfrist er overskredet

I weekenden i uge 8, afholder vi et internt kursus for vores babysvømnings trænerteam. Sanne Skov, en af landets dygtigste indenfor babysvøming, kommer og underviser og inspirerer.

I den forbindelse kunne vi rigtig godt bruge jeres hjælp! Vi vil rigtig gerne invitere et par af jer til en ekstra undervisning, så vores trænere kan afprøve nogle af de ting de lærer ??


Lørdag d. 24. februar 2024

Kl. 16.00-16.30

Babyer i alderen 3-8 måneder

Gladsaxe Svømmehal – det varme bassin  

 

Hvad kommer der til at ske på dagen? 
Sanne vil starte med at undervise jer som til en normal undervisning, hvor vores trænere kan se diverse greb og støttemåder. Til sidst i undervisningen håber vi at vores trænere må få lov til at afprøve de forskellige greb og støttemåder på jeres børn, og stille jer et par spørgsmål??

Tilmelding:  
Hvis I gerne vil deltage, så bedes I melde jer til via dette event, så vi er sikre på at vi har jeres oplysninger, hvis vi skal sende mere info ud :)  Der er plads til 6 babyer på holdet!  


Vi håber at I har tid og lyst til at komme og hjælpe os med at gøre vores instruktører endnu dygtigere! Det plejer også at være rigtig hyggeligt med lidt ekstra tid i vandet ?? 
Tilmeldte
5 /6
Tilmeldingsfrist
21.02.2024
Tidspunkt
24.02.2024 kl. 16.00 - 24.02.2024 kl. 16.30
Sted
Gladsaxe Svømmehal
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram