Leveret af Google OversætOversæt
Swimfit 4

Info

Swimfit 4 (16 år+)

 

GSC Swimfit 4 er det fjerde holdniveau af vores i alt 4 swimfit hold i ungdomsafdelingen. Holdet er for vandglade unge i alderen omkring 16 år+, der ønsker et spændende ungdomstilbud, der rækker ud over almen svømmeundervisning.

Det eneste krav for at deltage på holdet er, at du kan færdes sikkert på dybt vand og som minimum svømme 500m uden pause og har mod på en masse nye udfordringer. Vi sætter stort fokus på fællesskabet og vi lægger meget vægt på, at når du svømmer på swimfit, så er du en del af et hold. Et hold du kommer til at se flere gange om ugen og som du kommer til at knytte bånd med.

På swimfit er der et stort fokus på ikke at lave almindelig svømmeundervisning. Vi arbejder hele tiden på, at gøre det sjovt og anderledes ved at finde alternative aktiviteter og temaer både i vand og til lands.

For mere info henviser vi til www.gsc.dk. Her kan du også læse de præcise træningstider, såvel i vandet som på dryland. Hvis der er uoverensstemmelse ml. træningstider på tilmeldingen og på hjemmesiden, så er det altid tiderne på www.gsc.dk der er gældende. Dog undtaget, hvis der kommer særskilt mail om ændrede træningstider.

Lokation

Gladsaxe svømmehal, dybt vand

Vanddybde

180-420cm

Swimfit 4

#7400

 

Forbehold

GSC forbeholder sig ret til at lukke/ændre et hold, hvis der er færre end 5 tilmeldte. Holdene vil blive gjort op i løbet af september. Hvis der er for få deltagere, vil du blive tilbudt et andet hold på samme niveau eller pengene retur.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

7400
Mandag Tid: 18:00 - 19:00
Sted: Gladsaxe Svømmehal, Gladsaxe sv.hal/90cm
Mandag Tid: 18:00 - 19:30
Sted: Gladsaxe Svømmehal, Gladsaxe sv.hal/420cm
Lørdag Tid: 15:00 - 17:00
Sted: Gladsaxe Svømmehal, Gladsaxe sv.hal/420cm
Hjælpeinstruktør: Vikar A /

BEMÆRK at der ud over de nævnte vandtider, også er drylandtræning. Disse kan ses på hjemmesiden. For info om holdet, se den fælles holdbeskrivelse for holdtypen.

Periode: 02.09.2024 - 14.06.2025
Tilmeldte: 5/35
Rater: 2
Ratepris: 2050 kr. ( Engangsbeløb 4100 kr.)
Tilmeld
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram